Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Cenocco

Cenocco

Η εταιρεία CENOCCO εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών που έχουν ως στόχο να κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων πιο εύκολη με πρακτικά και λειτουργικά προϊόντα. 

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικές βούρτσες καθαρισμού, ανταλλακτικά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, ηλεκτρικές λίμες, συσκευές μασάζ, μαγειρικά σκεύη, ακόμη και επαγγελματικές ζυγαριές.

Η τεράστια γκάμα ηλεκτρικών της προϊόντων φέρει λειτουργικά προϊόντα ικανά να κάνουν την καθημερινότητα όλων των ανθρώπων πολύ πιο εύκολη, από τον τομέα του καθαρισμού έως και την περιποίηση του σώματος τους. 

Όλα τα προϊόντα της Cenocco φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά προηγμένα υλικά, υψηλής ποιότητας και απόδοσης. 

Πρόκειται για μια εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τρόπους και να λανσάρει εργαλεία και συσκευές οικιακής, κυρίως, χρήσης τα οποία διέπει η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα. 

Στόχος και αποστολή της αποτελεί η δημιουργία συσκευών και μηχανημάτων που θα ικανοποιήσουν τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς.

 

Αγόρασε στο housedeco.gr όλα τα προϊόντα Cenocco με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.