Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Η εταιρεία JAMIE OLIVER ανήκει στον γνωστό σεφ Jamie Oliver και δημιουργήθηκε όταν ο ίδιος ο σεφ ξεκίνησε την δημιουργία κουζινικών και οικιακών σκευών και εργαλείων.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, πιάτα, ποτήρια, κύπελα, κούπες, κούπες για σάλτσες, ποτήρια κρασιού, ποτήρια σαμπάνιας, φαγητοδοχεία και άλλα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι ειδικά κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά προηγμένης ποιότητας. 

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία επαναστατικών προϊόντων σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα οικιακά σκεύη. 

Όλα τα σχέδια αποτελούν πηγή έμπνευσης από τον ίδιο τον σεφ, ο οποίος μέσα από την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της μαγειρικής, σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει όλα εκείνα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη που χρειάζονται για την δημιουργία γεύματος, και άλλων νόστιμων πιάτων.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες τους. 

Η αποστολή της είναι να δημιουργήσει πρακτικά και χρήσιμα οικιακά προϊόντα τα οποία μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες της καθόλη την διάρκεια του μαγειρέματος τους. 

 

Βρες όλα τα προϊόντα Jamie Oliver με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.