Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Cook D'Lux

Cook D'Lux

Η εταιρεία COOK D'LUX εξειδικεύεται στην κατασκευή μαγειρικών σκευών σε σετ ή μεμονωμένα, με σεβασμό στην νοικοκυρά και τις ανάγκες της.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, σετ οικιακών εργαλείων, κουτάλες και άλλα.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία λειτουργικών και ποιοτικών οικιακών σκευών, που είναι δυνατόν να εξυπηρετούν κάθε οικιακή ανάγκη μιας νοικοκυράς στο μαγείρεμα, και γενικότερα στην προετοιμασία του γεύματος.

Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα οικιακά σκεύη. 

Η Cook D'Lux προσφέρει ανθεκτικά προϊόντα από τα πιο προηγμένα και υψηλής ποιότητας υλικά.

Η αποστολή της είναι να σχεδιάζει, κατασκευάζει και να δημιουργεί οικιακά προϊόντα μοναδικής ποιότητας, τα οποία θα γίνουν απαραίτητα στην κουζίνα όλων των νοικοκυρών, αλλά και των ανθρώπων που ασχολούνται με την κουζίνα γενικότερα. 

Με πρωτοποριακές τεχνολογίες και ανθεκτικές κατασκευές επιδιώκει να γίνει ένα ηγετικό brand στον χώρο της γαστρονομίας και των οικιακών συσκευών. 

Αγόρασε στο housedeco.gr όλα τα προϊόντα Cook D'Lux με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.