Αγαπητοί μας πελάτες

Σας ενημερώνουμε πως η μέθοδος click away είναι διαθέσιμη για αγορές με τιμολόγιο από το κατάστημα του Περιστερίου.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα εως Παρασκευή 10:00 π.μ με 6:00 μ.μ

Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Esperanza

Esperanza

Η ευρέως γνωστή εταιρεία ESPERANZA εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών και εργαλείων που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων σε διαφόρους τομείς, όπως η πληροφορική, η μαγειρική, τα ταξίδια και άλλα.

Στην τεράστια συλλογή της μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων, αποκωδικοποιητές, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, ηλεκτρικές εστίες, μπλέντερ, βραστήρες, πληκτρολόγια, ψηφιακές ζυγαριές και άλλα.

Η εν λόγω εταιρεία αγγίζει, ουσιαστικά, όλες τις πτυχές της ζωής και φροντίζει να παρέχει στο κοινό της λειτουργικά εργαλεία και αντικείμενα που εξυπηρετούν ένα μεγάλο φάσμα περιστάσεων και αναγκών. Από την μαγειρική έως και τα ταξίδια, η Esperanza αποτελεί μια ηγετική εταιρεία με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα μεγάλο κοινό με πολλές δυνατότητες και ανάγκες.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από προϊόντα με προηγμένη τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας. 

Τα ηλεκτρικά της είδη φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον χώρο του γενικού εμπορίου. 

Η αποστολή της είναι να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο μυαλό και τις καρδιές των πελατών της, με τα προϊόντα της να δεσπόζουν σε κάθε σπίτι.


Βρες όλα τα προϊόντα Esperanza με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.