Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Candy Lipz

Candy Lipz

Η εταιρεία CANDY LIPZ κατασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα για τα γυναικεία χείλη σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων.

Στην συλλογή της θα βρείτε συσκευές αύξησης όγκου χειλιών σε μια τεράστια χρωματική παλέτα.

Η Candy Lipz δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μεγάλα και σαρκώδη χείλη που όλοι θα ζηλεύουν. Οι επαναστατικές της συσκευές είναι αρκετά λειτουργικές, κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά, και πρακτικές ως προς την χρήση αλλά και την μεταφορά.

Οι συσκευές της έχουν την εμφάνιση ενός lip balm, ωστόσο, διαθέτουν την ιδιότητα να αυξάνουν τον όγκο των χειλιών και να τους προσθέτουν χρώμα, δημιουργώντας έτσι μέσα σε δευτερόλεπτα όμορφα και σαρκώδη χείλη. 

Αποστολή της είναι η εξυπηρέτηση των γυναικών με μικρά χείλη, και η δυνατότητα να τους προσφέρουν έστω και για λίγες ώρες την δυνατότητα να έχουν και εκείνες μεγάλα και ελκυστικά χείλη. 

 

Αγόρασε στο housedeco.gr όλα τα προϊόντα Candy Lipz με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.